Het grootste netwerk van zelfstandige zorgprofessionals in België

Ontdek de gloednieuwe ClickCare-app!

In een tijdperk waarin mobiliteit en snelheid cruciaal zijn in de gezondheidszorg, biedt de ClickCare-app een directe oplossing voor zorgverleners die op zoek zijn naar opdrachten. Met slechts een paar kliks kunnen zorgverleners zich aanmelden voor beschikbare opdrachten, waar en wanneer ze maar willen.

Kenmerken en gebruikerservaring

Navigeren door de ClickCare-app is zeer eenvoudig. De intuïtieve interface maakt het gemakkelijk om door verschillende functies te bladeren, van het beheren van je profiel tot het bekijken van beschikbare opdrachten. Frequente updates en verbeteringen zorgen ervoor dat de app zichzelf steeds vernieuwt om aan de behoeften van gebruikers te voldoen.

Hoe werkt het?

Downloaden: Gewoon downloaden, inloggen en je bent klaar om aan de slag te gaan. Profiel instellen: Zodra je profiel is ingesteld, kun je direct beginnen met het bekijken en reageren op beschikbare opdrachten. Opdrachten zoeken: Je kunt openstaande opdrachten zoeken op basis van diploma, regio, provincie of vereiste taal. Vervolgens kun je je direct kandidaat stellen voor passende opdrachten.

Voordelen

Directe toegang: De app biedt directe toegang tot een breed scala aan opdrachten van meer dan 600 instellingen. Verbeterde gebruikerservaring:

  • Alle opdrachten refreshen om de 2,5 seconden, waardoor je steeds de laatste beschikbare opdrachten te zien krijgt
  • Je kan gemakkelijk je profiel beheren via de app en foto’s toevoegen van je diploma’s
  • Na de opdracht kan je snel je uren betwisten via de app, gemakkelijker dan via het platform

Beschikbaarheid en download

De ClickCare-app is nu beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Ga naar de App Store of Google Play Store, zoek naar “ClickCare” en volg de eenvoudige instructies om de app te downloaden en te installeren.

Toekomstige updates

ClickCare blijft streven naar verbetering en innovatie. Binnenkort zullen pushmeldingen je nog sneller op de hoogte brengen van belangrijke informatie over nieuwe en lopende opdrachten.

Voor zorginstellingen

De app maakt het veel eenvoudiger om opdrachten te vinden en in te vullen. Zorgverleners ontvangen regelmatig meldingen over nieuwe opdrachten in hun regio, waardoor je sneller dan ooit verbonden bent met meer dan 5000 zorgprofessionals.

De lancering van de ClickCare-app markeert een nieuwe mijlpaal in de evolutie van de gezondheidszorg. Wacht niet langer! Download de app vandaag nog en ontdek een wereld van mogelijkheden binnen handbereik!

Andere blogs